Inkopen en nog eens inkopen! - Reisverslag uit Coevorden, Nederland van Rob Crena de Iongh - WaarBenJij.nu Inkopen en nog eens inkopen! - Reisverslag uit Coevorden, Nederland van Rob Crena de Iongh - WaarBenJij.nu

Inkopen en nog eens inkopen!

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

23 April 2010 | Nederland, Coevorden

Nog één week, en dan gaat het dan echt gebeuren. Zenuwen, spanning en plezier wisselen elkaar konstant af en maken deze dagen voor mijn July en mij een beetje onwerkelijk. Woensdag 14 April heb ik voor 5 mnd afscheid genomen van mijn collega's, ging absoluut niet zoals ik hoopte omdat ik zo stom was een noodkroon door te slikken waardoor ik halverwege de dag ineens op de tandarts stoel terecht kwam. Gevolg is dat ik een groot aantal collega's niet even de hand heb kunnen drukken. Voor die collega's alsnog, bedankt, hoop dat jullie een rustig en goed halfjaar tegemoet gaan en tot 15 sept!
Eerste paar dagen voelde heel vreemd, en het onthaasten is ook nu nog steeds niet 100%.
Maar goed ondertussen zijn de voorbereidingen verder gegaan, alle techniek aan boord is in orde, en we zijn momenteel hard bezig de Alegria vol te stouwen met alle denkbare etenswaren en meer. Woensdag vaar ik de Alegria samen met een goede vriend naar Lemmer voor de laatste voorbereidingen en als startpunt van de reis!

• 24 April 2010 - 17:21

Ton Leijten:

Beste Rob,

Heel veel plezier en succes
    toegewenst.
    Leuk om op deze manier jou reilen en "zeilen" mee te maken.
    Voorje vrouw sterkte voor de komende tijd.

Groeten,
    Ton

• 25 April 2010 - 19:12

Joke En Hans:

De dag komt nader bij en dan kom je er pas achter wat je allemaal nodig hebt wel spannend toch,we zien elkaar groetjes

• 27 April 2010 - 20:24

K.g.:

rob,

Veel succes met je reis , en ik hoop dat je beter weer hebt als wat je meebracht naar ons toe .

Klaas Goos (Gooswatersport Grou)

• 04 Mei 2010 - 09:49

Marcel En Trix:

We hopen dat je de Warsteiner niet vergeten bent, haha! ;-)

Goede reis!